lördag 17 juni 2017

DAX ATT GLIDA IN I SPELET

Blev en fantastisk vacker sommar dag idag ju!!! Varmt, och till sist riktigt soligt. Bra att få vänja sig lite med värme inför morgondsgens snuddande vid medelhavet innan vi fortsätter upp mot bergen.
Körde sista träningspasset här hemma idag. Och då trainern är ur funktion för tillfället så blev det på mtb hardtailen. Blev 20 st 20/40 sekundare i ett svep på gamla stockholmsvägen för att få lite snurr på benen. Rullade av en sväng i skogen efteråt. Kändes rätt så skapligt idag så kanske man är redo nu och en topp 10 inte är ett helt omöjlig mål.

Efter lunch blev det dopp i sjön och en liten powernap på bryggan. Riktigt skönt!l Blev lite avslappnat gräsklippande runt huset oxå för att få röra sig lite mera utan att förta sig.

Det är sena eftm nu och snart middag. Tankarna går hela tiden åt Andorra hållet och nu vill man liksom åka ned. Tommy har redan varit där en hel vecka och mina finska vänner åkte ned idag. De flesta är redan nere och tränar på banan.

Men det känns skönt att man varit där förut och vet hur tävlingsområdet ser ut, vet hur tuffa backarna är och hur banan ser ut och framförallt hur det i stort går till. Vi bor på samma ställe som sist oxå bara för att man ska känna sig så hemma som det bara går. För det underlättar en hel del då det är dax att glida in i spelet. Lite sent omsider och så där självsäkert och nonchalant som bara de riktigt stora, famous och riktigt världsvana gör. 😉☺️