tisdag 14 mars 2017

OVERKILL


Plötsligt var det tisdag kväll och man är färdigtränad och mätt i magen. Dagens träning gick riktigt bra. Det var kort och intensivt då jag körde 10*1 minutare uppför port de bales. Blev rekord så inget fel på motorn. Däremot så är chassiet lite trasigt då ryggen spökar. Men det blir lite bättre dag för dag så till helgen ska man kunna rejsa för fullt. Det är ju årets första "tävling". Egentligen inte riktig tävling men kör man bra på kepsen så är det ju bra för huvet och fortsatt träning under våren inför Swecup som drar igång i slutet av april. Bra oxå med kepsen att få känna på lite riktig tävlingsfart. Man brukar bli överaskad varje år om hur jobbigt det är att försöka cykla snabbt.

Den senaste tiden har det känts väldigt upp och ned från dag till dag. Väldigt många gånger då jag tänkt avbryta, korta ned eller hoppa över men på något sätt har moralen räddat mig i sista stund och allt har genomförts som tänkt även om det gjort ont och resultatet inte varje gång varit strålande. Hitta ett bra citat av Paulo Coelho ur boken Aleph som satt sig i ryggmärgen:
 If you only walk on sunny days you`ll never reach your destination.

Eftersom jag lyssnar mycket på musik så ramla jag över en video på youtube där den nu gamle Colin Hay som var/fortfarande är sångaren i den gamle supergruppen från andra sidan jordklotet"Men at work".
 Visst är han till åren nu men rösten låter precis lika bra som när han var på tapeten. Och det är rätt många år sedan nu. Lite inspirerande se och höra att det är inte omöjligt att fortfarande vara grym även när man blir äldre. Ståpäls varning på denna video om man gillade Men at work under deras storhetstid.