lördag 10 september 2016

MTB FINDISTANS

Efter VM så blev det lite som dra ur pluggen ur kroppen. Känt mig både mentalt och fysiskt slut. Sen att jag fortfarande har ont i ryggen och blev lite förkyld gjorde ju inte saken bättre. Dock känns det som en stor skopa revange lusta finns då jag inte alls räckte till iår. Men lite för tidigt att börja tokträna ännu då vintern är lång. Nu får man mest finköra lite för att inte tappa vikten.

Försöker ju oxå sälja framförallt tävlingshojen så jag kan börja kika på vilken cykel man ska köra på nästa år. Är åter igen lite sugen på scott spark premium hojen men då den är 20000:- dyrare än scalen så lutar det åt att det blir hardtail även 2017. VM nästa år går ju i Andorra den 24-25 juni så lite tidigare än det brukar vara och det passar mycket bättre än i slutet av augusti för mig. Banan där är ju riktigt bra och rolig oxå. Kuperad och lagom teknisk. Det är hög höjd så blir att komma bo på lägre höjd och komma dit ganska sent. Det funka bra sist och nu vet man ju hur området och banan ser ut. Så detta race ser jag fram emot redan. 

Men ett tag dit ännu. Idag var det riktigt fint sensommar väder och sol och ca 20 grader på det lagom långa/korta distanspasset. Jag körde lugnt men blev lite trött ändå mot slutet. Är ju inte riktigt kry ännu men jag måste röra på mig. Får se hur jag reagerar på dagens pass. Känns det ok imorrn blir det ett 3 tim mtb findistans pass.